Öne Çıkanlar ÇOSB 3 BİN FİDAN DİKTİ İKV BAŞKANI AYHAN ZEYTİNOĞLU GİRAY DUDA Emeritus Profesör İlter Turan ÇOSB Mesleki ve Teknik Eğitim

MTAL yeni eğitim yılında da büyük ilgi gördü

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından ara eleman ve mesleki eleman ihtiyacını gidermek amacıyla kurulan ve bölgeye kalifiye personel konusunda önemli katkıları olan Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı kayıtlarını tamamladı.

Ön kayıtlarını Temmuz ayında alan ve aynı ay içerisinde kesin kayıt kazanan öğrencileri ilan eden ÇOSB MTAL, yeni eğitim öğretim yılında da toplam 240 öğrencinin adresi oldu.

Yetkililer 2024-2025 Eğitim Öğretim yılında Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri, Elektrik ve Elektronik Teknolojisi, Tekstil Teknolojisi, Makine Teknolojisi ve Kimya Teknolojisi bölümlerinde her zaman olduğu gibi kalifiye mesleki yetkinlikleri olan kişiler yetiştirmeyi amaçladıklarını ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner115

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110