Öne Çıkanlar İKV BAŞKANI AYHAN ZEYTİNOĞLU Asaf Savaş Akat Global Sanayici Rüştü Bozkurt ÇOSB Sürdürülebilirlik Raporu ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu

ÇOSB’den 28 Firma, ‘TİM En Büyük 1000 İhracatçı’ Listesinde Yer Aldı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından her yıl açıklanan ‘En Büyük 1000 İhracatçı 2023’ listesi yayınlandı. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nden 28 firma listede yer aldı.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, listede yer alan firmaları kutlarken; “ÇOSB olarak Türkiye için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Hem üretiyoruz hem de ihraç ediyoruz. İhracatın yıldızlarını gösteren bu araştırma aynı zamanda ÇOSB’de bulunan firmalarımızın gücünü de ortaya koyuyor. Ekonomimizi yatırım, istihdam, üretim, inovasyon ve ihracat odağında büyütmeye devam edeceğiz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner107

banner106