Öne Çıkanlar ÇOSB 3 BİN FİDAN DİKTİ İKV BAŞKANI AYHAN ZEYTİNOĞLU GİRAY DUDA Emeritus Profesör İlter Turan ÇOSB Mesleki ve Teknik Eğitim

ÇOSB Tenis ve Futbol Turnuvaları Başladı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından, bölgedeki birlik ve dayanışmayı artırmak amacıyla gerçekleştirilen Futbol ve Tenis Turnuvaları başladı.

ÇOSB Sosyal Tesisleri’nin ev sahipliği yaptığı turnuvalara katılım yoğun olurken, futbol turnuvasında 24 takım, tenis turnuvasında 40+ Erkekler Kategorisinde 8, Yeni Başlayanlar kategorisinde ise 13 bireysel sporcu mücadele ediyor.

Dereceye giren takım ve sporcuların ödüllendirileceği turnuvada müsabakalarda taraftarların oluşturduğu atmosfer ise göz kamaştırıyor. Her maça yoğun ilgi gösteren taraftarlar takımlarını destekleyerek heyecana ortak oluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner115

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110