Öne Çıkanlar ÇOSB 3 BİN FİDAN DİKTİ İKV BAŞKANI AYHAN ZEYTİNOĞLU GİRAY DUDA Emeritus Profesör İlter Turan ÇOSB Mesleki ve Teknik Eğitim

ÇOSB altyapı ve üst yapı çalışmalarıyla göz dolduruyor…

Ülkemizin öncü ve örnek organize sanayi bölgelerinden biri olan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) bölge sanayicisine hizmet etmeye devam ediyor.

Bölge içerisinde devam eden alt ve üst yapı çalışmaları ile ilgili bilgiler veren ÇOSB yetkilileri, 2024 Yılı Yatırım Planı dahilinde, ÇOSB’nin sınırları içerisinde ‘Elektrik Tranşesi Yapım İşi’ ve ‘Rögar bakımlarının sürdüğünü belirtti.

Yetkililer ayrıca 7. Sokak ve 27. Sokak’taki yol geçiş çalışmalarında da sona gelindiğini ifade ederken, Fatih Bulvarı’ndaki yol yapım çalışmalarının ise tüm hızıyla devam ettiği bilgisini paylaştı.

Son olarak sanayicinin ihtiyaçlarına yönelik yapılan çalışmaların devam edeceğinin altı çizildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner115

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110